Η Διατροφολόγος

Image

Βασιλική Χαρατσή

BSc, Διαιτολογίας και Διατροφής, Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο
MSc, Σακχαρώδης διαβήτης και Παχυσαρκία, Ιατρική σχολή, ΕΚΠΑ
Κλινική Διαιτολόγος - Διατροφολόγος
 

Σπούδασα την Επιστήμη της Διαιτολογίας και της Διατροφής στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο, συνεχίζοντας την κατάρτισή μου στην Ιατρική Σχολή του Ε.Κ.Π.Α. με το μεταπτυχιακό πρόγραμμα Σακχαρώδης Διαβήτης και Παχυσαρκία.

Με την επιτυχή ολοκλήρωση των σπουδών μου, έλαβα την τιμητική ευκαιρία να συμμετέχω ως ομιλήτρια στο 9ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Ελληνικής Εταιρείας Αθηροσκλήρωσης όπου παρουσίασα την πτυχιακή μου εργασία με τίτλο "Πρότυπα διατροφής, φυσικής δραστηριότητας και συνηθειών ύπνου που σχετίζονται με τον κίνδυνο εμφάνισης παιδικής υπέρτασης" με δεδομένα από την Πανελλαδική μελέτη Healthy Growth Study.

Η παιδιατρική διατροφή μου κίνησε το ενδιαφέρον ήδη από τα πρώτα χρόνια μου ως φοιτήτρια, γι’ αυτό και προχώρησα στην περαιτέρω ειδίκευση στο πεδίο με την παρακολούθηση του προγράμματος σπουδών Master Nutritionist in Pediatric Nutrition της Ελληνικής Διατροφολογικής Εταιρείας.

Έχω υπάρξει συνεργάτης στο Διαιτολογικό τμήμα του Γ.Ν. Ασκληπιείο Βούλας και στην επαγγελματική ομάδα ποδοσφαίρου της Α.Ε.Κ. ως Αθλητική Διαιτολόγος – Διατροφολόγος, όπου μαζί με τους συνεργάτες μου δουλέψαμε ως μέρος μιας πολύ-επιστημονικής ομάδας με κοινό στόχο τη διασφάλιση της σωματικής ευρωστίας και τη βελτιστοποίηση των αθλητικών επιδόσεων των ποδοσφαιριστών.

Το διαιτολογικό μου γραφείο λειτουργεί με νόμιμη Άδεια Ασκήσεως Επαγγέλματος Διαιτολόγου – Διατροφολόγου και συστεγάζεται σε πολυδύναμο ιατρείο στα Νότια Προάστια (Γλυφάδα) στελεχωμένο από μία ομάδα καταρτισμένων επαγγελματιών υγείας διαφορετικών ειδικοτήτων.

Image
Image
 Φοίβης 15, 16674 - Γλυφάδα
 
για ραντεβου +306985704306 
 

Ας Προγραμματίσουμε το δικό σας Ραντεβού

Επικοινώνησε μαζί μας για οτιδήποτε σε απασχολεί... Θα χαρούμε πολύ να βοηθήσουμε!

Βασιλική Χαρατσή

Πιστοποιημένη Διαιτολόγος - Διατροφολόγος από το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο Αθηνών με ειδίκευση στο Σακχαρώδη Διαβήτη και την Παιδική Παχυσαρκία. Στόχος δικός μου και της ομάδας μου είναι να σε παροτρύνω, να σε κινητοποιήσω και να σε εκπαιδεύσω σε μια αλλαγή στάσης ζωής με προσιτές λύσεις, άμεσα εφαρμόσιμες!

Φοίβης 15, 16674 - Γλυφάδα
E: info@threpsiscare.gr
 
Προσωπικά Δεδομένα

Copyright® www.threpsiscare.gr All rights reserved

Σχεδιασμός και Φιλοξενία Medical Promotion