Ειδική Διατροφή

διατροφή

Προσωποποιημένο πρόγραμμα διατροφής για τις ειδικές ανάγκες του οργανισμού σας, με στήριξη στις ατομικές σας επιλογές.

Διατροφή για Αθλητές

Ο κάθε αθλητής παρουσιάζει ιδιαίτερες διατροφικές απαιτήσεις ανάλογα με το είδος του αθλήματος, την ένταση, τη διάρκεια και τη συχνότητα της άσκησης, την προπονητική κατάσταση του ατόμου, καθώς και τον προπονητικό ή σωματικό στόχο που θέλει να επιτύχει.

Για αυτό παρέχουμε:

  • Αξιολόγηση ως προς την κατάσταση θρέψης του και τη σωματική του διάπλαση 

  • Οδηγίες Διατροφής, κατάλληλες για υψηλά επίπεδα ενέργειας και υδάτωσηςμυϊκή υπερτροφία, καλή μυϊκή αποκατάσταση, βέλτιστη απόδοση στην άσκηση και πρόληψη των ελλείψεων σε μικροθρεπτικά συστατικά (συχνό φαινόμενο στους αθλητές).

Πρόγραμμα Διατροφής για Αθλητικές ομάδες

Πρόγραμμα Διατροφής για Αθλητικές ομάδες

Έχοντας πολυετή εμπειρία σε επαγγελματικές αθλητικές ομάδες (π.χ. ομάδα ποδοσφαίρου ΑΕΚ) γνωρίζω τις υψηλές απαιτήσεις διατροφής αθλητών σε αγωνιστικό επίπεδο.

Σε συνεργασία με τον ιατρό και το προπονητικό team, διαμορφώνουμε το πρόγραμμα διατροφής εξατομικευμένα για το κάθε μέλος / αθλητή της ομάδας.

Διατροφή για Χορτοφάγους

Ανάλογα με το είδος χορτοφαγικής δίαιτας(γαλακτο-φυτοφάγοι, ωο-φυτοφάγοι, γαλακτο-ωο-φυτοφάγοι, πεσκετέριανς, αυστηροί χορτοφάγοι ή vegans, ωμοφάγοι, φυτοφάγοι) παρέχουμε ακριβή σχεδιασμό διατροφής προκειμένου να είναι συνάδει με τη διατήρηση της υγείας για τον άνθρωπο που επιλέγει να την ακολουθήσει.

Επιπρόσθετα:

  • Αξιολόγηση Διατροφής και Καθοδήγηση για τη λήψη των απαιτούμενων θρεπτικών συστατικών

  • Εκπαίδευση στις καλύτερες επιλογές και στους κατάλληλους συνδυασμούς τροφίμων, ώστε να λάβει όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά, να βελτιώσει την απορρόφησή τους από τον οργανισμό και να προλαμβάνει τυχόν ελλείψεις σε αυτά, με το βαθμό σοβαρότητας των ελλείψεων να κυμαίνεται ανάλογα με την αυστηρότητα του διατροφικού σχήματος που ακολουθεί.

Δίαιτα ελεύθερη γλουτένης (κοιλιοκάκη)

Η δίατα ελεύθερη γλουτένης (δίαιτα κοιλιοκάκης) είναι μια δια βίου δίαιτα.

Για αυτό παρέχουμε:

  • Αξιολόγηση ως προς την κατάσταση θρέψης του και τη σωματική διάπλαση του πάσχοντος

  • Συνταγές και Συμβουλές Διατροφής

Ας Προγραμματίσουμε το δικό σας Ραντεβού

Επικοινωνήστε μαζί μας για οτιδήποτε σας απασχολεί... Θα χαρούμε πολύ να βοηθήσουμε!

Βασιλική Χαρατσή

Πιστοποιημένη Διαιτολόγος - Διατροφολόγος από το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο Αθηνών με ειδίκευση στο Σακχαρώδη Διαβήτη και την Παιδική Παχυσαρκία. Στόχος δικός μου και της ομάδας μου είναι να σε παροτρύνω, να σε κινητοποιήσω και να σε εκπαιδεύσω σε μια αλλαγή στάσης ζωής με προσιτές λύσεις, άμεσα εφαρμόσιμες!

Φοίβης 15, 16674 - Γλυφάδα
E: info@threpsiscare.gr
 
Προσωπικά Δεδομένα

Copyright® www.threpsiscare.gr All rights reserved

Σχεδιασμός και Φιλοξενία Medical Promotion